Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stor økning i kristne turister

Nesten 1,8 av 3 millioner turister som besøkte Israel i 2008 var kristne, i følge tall fra turistdepartementet. Dette er en kraftig økning fra tidligere år, og en oppgang fra det forrige toppåret i 2000 – da 1,5 millioner kristne turister besøkte Israel. 2008 var et rekordår for turisme i Israel. Antallet kristne turister fra Øst-Europa og Afrika økte kraftig fra 2000 til 2008, mens det er registrert nedgang fra Vest-Europa og Asia. Antallet amerikanske kristne som besøket Israel økte 40 prosent fra 2000 til 2008. Av de kristne turistene som kom til Israel i 2008 definerte mer enn én million seg som katolikker, 300.000 som protestanter, 360.000 som "andre kristne" og 75.000 som evangeliske. Mer enn halvparten av de kristne turistene betegnet seg selv som "pilegrimmer". I mai kommer den katolske paven på besøk til Det hellige land. Israelske turistmyndigheter håper dette vil stimulere interessen fra katolske pilegrimmer ytterligere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart