Verden må ikke stå med stoppeklokke

Israels nye utenriksminister Avigdor Lieberman varsler at regjeringen vil ha behov for tid til å tenke gjennom nye ideer som kan bidra til å komme videre i en diplomatisk prosess med naboene. – Fredsprosessen har kommet inn i en blindvei, sa Lieberman i en tale til medlemmer av Israel Beiteinu-partiet tirsdag. Benjamin Netanyahus regjering vil peke ut en ny kurs. – Vi vil utarbeide en politikk som er i samsvar med vårt verdenssyn og slik velgerne ønsket ved valget, sa Lieberman. Dette arbeidet vil ha tid, og derfor må ikke verden "stå med stoppeklokke over oss", argumenterte Lieberman. Utenriksministeren påpekte at Iran, med sine raketter, ukonvensjonelle våpen, atomprogram og rolle i Libanon og Gaza, er en "mye mer alvorlig trussel" mot Israel enn palestinerne. – Fokuset må flyttes fra palestinerne til Iran, sa Lieberman.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart