Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Verden må ikke stå med stoppeklokke

Israels nye utenriksminister Avigdor Lieberman varsler at regjeringen vil ha behov for tid til å tenke gjennom nye ideer som kan bidra til å komme videre i en diplomatisk prosess med naboene. – Fredsprosessen har kommet inn i en blindvei, sa Lieberman i en tale til medlemmer av Israel Beiteinu-partiet tirsdag. Benjamin Netanyahus regjering vil peke ut en ny kurs. – Vi vil utarbeide en politikk som er i samsvar med vårt verdenssyn og slik velgerne ønsket ved valget, sa Lieberman. Dette arbeidet vil ha tid, og derfor må ikke verden "stå med stoppeklokke over oss", argumenterte Lieberman. Utenriksministeren påpekte at Iran, med sine raketter, ukonvensjonelle våpen, atomprogram og rolle i Libanon og Gaza, er en "mye mer alvorlig trussel" mot Israel enn palestinerne. – Fokuset må flyttes fra palestinerne til Iran, sa Lieberman.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart