Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Beduinjente åpnet ild i militærleir

En 16 år gammel beduinjente forsøkte tilsynelatende å gjennomføre et terrorangrep mot en leir for israelske grensesoldater i Negev lørdag. Basma Awad al-Nabari kom til leiren ved Shoket-krysset kort tid før klokken 2, og gikk opp til hovedporten. Da hun kom helt opp til vakten dro hun frem et håndvåpen, men han klarte å unngå skuddene. Angriperen løp deretter litt bort og tok dekning. Vakten og en annen offiser prøvde å overtale henne på arabisk til å overgi seg, men jenten begynte på ny å skyte og hun ble drept i skuddvekslingen som fulgte. I beduinjentens personlige eiendeler har israelsk politi funnet brev hvor Basma skriver at hun ønsket å bli shahid, å dø i hellig krig for Allah. Det kommer også fram at hensikten med skyteangrepet var å hevne Israels behandling av palestinerne på Gaza-stripen. – I følge det vi har funnet, var dette et godt planlagt angrep. Våpenet hennes var godt skjult. Et stort angrep ble avverget, sier en politikilde til Jerusalem Post. Al-Nabari klanen hevder israelsk politi lyver og at jenta ble skutt uten grunn. Basmas foreldre og en onkel er arrestert av politiet, mistenkt for å ha kjent til jentas planer uten å stanse henne.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart