Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

13 år gammel gutt drept, 7 år gammel gutt skadet av terrorist med øks

l gutt skadet av terrorist med øks En palestinsk terrorist infiltrerte torsdag bosetningen Bat Ayin sør for Jerusalem. I følge israelske nettaviser drepte han en 13 år gammel gutt med øks og gav en 7 år gammel gutt lettere skader. Israelske styrker jakter på gjerningsmannen, som klarte å flykte fra området. Palestinske kilder melder at israelske styrker har omringet et hus i landsbyen Khirbet Safa, hvor det er mulig at terroristen har søkt dekning. Mindre enn en time etter angrepet tok både Islamsk Jihad og den væpnede fløyen til Fatah-begelsen ansvaret for angrepet, men det fortsatt uavklart om en palestinsk terrorgruppe stod bak eller om gjerningsmannen handlet på eget initiativ. Terroristen ble stanset i sine herjinger av bosetteren Avinoam, som slåss med ham "i flere minutter". – Jeg så den syv år gamle gutten løpe med økse-terroristen etter seg. Jeg løp bort til terroristen og han prøvde å heve øksen for å drepe meg, forteller Avinoam til tv-stasjonen Kanal 10. Avinoam fikk tatt våpenet fra terroristen. – Det er klart at terroristen kom inn i bosetningen for å drepe og terrorisere, sier Shaul Goldstein, leder for regionalrådet i Gush Etzion. I følge Jerusalem Post er bostningen Bat Ayin ikke inngjerdet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart