Båt fra Gaza uten mannskap eksploderte

En ubemannet palestinsk fiskebåt fullt med eksplosiver ble sendt nordover fra Gaza-stripen mot israelsk territorium mandag morgen. Den israelske marinen oppdaget fartøyet og fulgte det omkring én time, uten å oppdage folk ombord. På et tidspunkt da fiskebåten var omkring 300 meter fra land ble eksplosivene detonert. Palestinske kilder hevder eksplosivene ble detonert da den israelske marinen skjøt mot skipet. IDF sier de undersøker hva som utløste eksplosjonen. Noen israelske kilder hevder eksplosivene ble utløst med fjernkontroll. I 2002 ble fire israelske soldater skadet da palestinere utløste eksplosiver i en fiskebåt rett ved et israelsk patruljeskip utenfor Gaza-stripen. To selvmordsterrorister fra Islamsk Jihad gjennomførte angrepet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart