Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mer etterretningssamarbeid mot Iran

Ha’aretz rapporterer tirsdag om økt etterretningssamarbeid mellom CIA, Mossad, Storbritannias MI6 og Tysklands BND i kampen mot Irans rolle i internasjonal terror og atomprogram. Etterretningstjenestene til de arabiske landene Egypt, Jordan, Saudi-Arabia deltar også i samarbeidet. Både Mossad og CIA skal ha bidratt med informasjon som ledet til Hizbollah-gruppen som ble avslørt i Egypt i vinter, forteller Philippe Vasset, redaktør for et nettsted med etterretningsnyheter. Egyptiske kilder sier Hizbollah-agentene hadde som mål å gjennomføre terrorangrep mot Suez-kanalen og turiststeder på Sinai-halvøya. – De prøvde å undergrave vår stilling i regionen, skade vår økonomi og våre forbindelser til andre land i området, sier en sentral egyptisk kilde. – Egypts president Hosni Mubarak forstår at Iran har gjort Egypt og Sinai til en frontsone for operasjoner. Det er ikke rart han er bekymret, sier en israelsk sikkerhetskilde.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart