Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Egypt truer Hizbollah med gjengjeldelse

– Hizbollah vil måtte "betale en høy pris" for forsøk på å gjennomføre terrorangrep i Egypt, sier en egyptisk tjenestemann til den egyptiske avisen Al Ahram. Egypts gjengjeldelse kan ta ulike former, og må ikke nødvendigvis bety angrep mot Hizbollah-installasjoner eller drap på medlemmer av terrororganisasjonen. Hizbollah-medlemmer kan for eksempel bli nektet adgang til Egypt, inkludert Hizbollah-politikere som er statsråder i den libanesiske regjeringen. – Organisasjonen vil få en annen behandling enn den har fått tidligere, lover den egyptiske tjenestemannen. Mandag kveld brøt det ut skuddveksling mellom egyptiske styrker og lokale beduiner da egyptiske styrker tok seg inn i et beduin-kontrollert område i Sinai på jakt etter Hizbollah-agenter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart