Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gates advarer mot konsekvenser av Iran-angrep

USAs forsvarsminister Robert Gates mener et israelsk angrep mot Irans atominstallasjoner vil få "alvorlige konsekvenser". – Et angrep vil gjøre Iran fast bestemt på å ha et atomprogram, og også gi hele landet et brennende hat til dem som måtte angripe dem, skal Gates ha sagt til en gruppe soldater mandag i følge Los Angeles Time. Forsvarsministeren tror et militært angrep til syvende og sist ikke vil kunne forhindre at Iran utvikler atomvåpen, utviklingen vil bare kunne bli forsinket med 1 til 3 år. – Det eneste som kan stanse den islamske republikken i å få atombombe er dersom "iranerne selv finner ut at prisen er for høy", skal Gates ha sagt. Forsvarsministeren støtter å gjøre prisen høy for Iran, "enten gjennom økonomiske sanksjoner eller andre ting".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart