Gates advarer mot konsekvenser av Iran-angrep

USAs forsvarsminister Robert Gates mener et israelsk angrep mot Irans atominstallasjoner vil få "alvorlige konsekvenser". – Et angrep vil gjøre Iran fast bestemt på å ha et atomprogram, og også gi hele landet et brennende hat til dem som måtte angripe dem, skal Gates ha sagt til en gruppe soldater mandag i følge Los Angeles Time. Forsvarsministeren tror et militært angrep til syvende og sist ikke vil kunne forhindre at Iran utvikler atomvåpen, utviklingen vil bare kunne bli forsinket med 1 til 3 år. – Det eneste som kan stanse den islamske republikken i å få atombombe er dersom "iranerne selv finner ut at prisen er for høy", skal Gates ha sagt. Forsvarsministeren støtter å gjøre prisen høy for Iran, "enten gjennom økonomiske sanksjoner eller andre ting".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart