IDF skal være klar for Iran-angrep på noen timers varsel

De israelske forsvarsstyrkene forbereder seg på å angripe Irans atominstallasjoner slik at de kan være klare på bare noen timers varsel, rapporterer London Times på grunnlag av anonyme israelske kilder. – Israel ønsker å vite at deres styrker kan slå til mot Iran i løpet av få dager, eller timer, etter at grønt lys er blitt gitt, sier en sentral kilde i det israelske forsvaret. – Vi vil ikke kommet med trusler [mot Iran] uten styrke til å følge opp. Det har vært hendelser i det siste, flere forberedelser på bakken, som viser Israels vilje til å handle, sier en tjenestemann i de israelske etterretningsstyrkene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart