Netanyahu vil starte med blanke ark

Statsminister Benjamin Netanyahu ønsker å starte med blanke ark i eventuelle forhandlinger om løslatelse av den kidnappede israelske soldaten Gilad Shalit. Det er ventet at Netanyahu i løpet av kort tid kommer til å erstatte Ofer Dekel, som var Ehud Olmerts representant i de indirekte samtalene med Hamas. – Alt i tilknytning til Shalit-saken er under revurdering og alt er åpent, sier en kilde ved statsministerens kontor. Ifølge en reportasje på tv-stasjonen Kanal 2, er det Shalit-familien som har bedt Netanyahu om å erstatte Dekel som forhandler. Onsdag kommer Egypts etterretningssjef Omar Suleiman på besøk til Israel for samtaler med Netanyahu og forsvarsminister Ehud Barak. Shalit-saken er en av flere ulike saker som står på agendaen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart