Sharansky overtar i Jewish Agency

Natan Sharansky (61) seiler opp som favoritt til å overta som leder av Jewish Agency (JA). Han har støtte både fra statsminister Benjamin Netanyahu og de fleste medlemmene i organisasjonens styre. Nåværende leder i JA, Zeev Bielski, ble i februar valgt til medlem av Knesset og går derfor av. I sin ungdom satt Sharansky fengslet i Sovjetunionen fordi han ville emigrere til Israel. Etter at han kom til Israel har han hatt en lang politisk karriere, og vært medlem av en rekke regjeringer. I 2006 fikk han Presidentens Frihetsmedalje av USAs president George W. Bush. Samme år trakk Sharansky seg fra politikken og gikk over som leder av Adelson instituttet for strategiske studier.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart