Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Holocaust-benektere skal ikke få gjenta folkemord mot jødene

– Vi vil ikke tillate at de som benekter Holocaust skal få lov til å gjennomføre et nytt Holocaust mot det jødiske folk. Dette er det største ansvaret til staten Israel. Dette er mitt største ansvar som statsminister av Israel, sa Benjamin Netanyahu på innledningen av minnedagen for Holocaust-ofre mandag kveld. Israels statsminister omtalte Durban II-konferansen i Geneve som "en demonstrasjon av hat mot Israel". – Verden reagerer med en svak stemme mot dem som tar til orde for å utslette Israel, mener Netanyahu. Samtidig roste han "viktige land" som USA, Canada, Tyskland, Italia, Nederland, Poland, Australia og New Zealand for å boikotte konferansen. Også president Shimon Peres fordømte Irans president Ahmadinejad i sin tale. – Det er vanskelig å forstå hvorfor despoter som nazisten Hitler, bolsjeviken Stalin og perseren Ahmadinejad velger ut jødene som hovedmål for deres hat, galskap og vold, sa Peres. – Kanskje de blinker ut det jødiske folk på grunn av dets åndelige kraft – en nasjon fattig på materielle eiendeler, men rik på verdier – for den som er smittet av stormannsgalskap frykter åndelig kraft, la Peres til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart