Josefs grav vandalisert med hatsymbol

I løpet av den siste tiden er Josefs grav i Nablus-området blitt renovert av jødiske bosettere. På begynnelsen av den andre intifadaen høsten 2000 ble stedet herjet av palestinere og påtent. Onsdag kveld var stedet på ny vandalisert. Jøder som kom for å be på stedet onsdag kveld skal ha funnet antisemittisk grafitti, inklusiv hakekors og en davidsstjerne som dryppet blod. Også innvendig i gravstedet var blitt skjendet. – Bare barbarer kan få seg til å gjøre slike voldelige handlinger, sier Gershon Mesika, leder for regionrådet i Samaria til avisen Ha’aretz. Han ber israelske myndigheter gjenoppbyge den jødiske religiøse skolen som var ved stedet før den andre intifadaen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart