Harmoni mellom Netanyahu og Barak

Samarbeidsklimaet mellom Israels nye statsminister og forsvarsminister er upåklagelig. "En av de mest vellykkede vi har sett", mener Yossi Verter, politisk kommentator i Ha’aretz. Benjamin Netanyahu (Likud) og Ehud Barak (Ap) snakker sammen flere ganger daglig, både på tomannshånd og i møter sammen med andre. Da Barak var forsvarsminister i Ehud Olmerts regjering nektet han statsministeren å ha møter på tomannshånd med forsvarssjef Gabi Ashkenazi. Nå kan Netanyahu møte Ashkenazi så mye han vil, for Barak stoler på at statsministeren ikke vil utnytte disse møtene til å legge planer bak forsvarsministerens rygg, slik som Olmert gjorde. – Det virker som om Netanyahu og Barak liker å være sammen, skriver Verter.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart