Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelere shopper i palestinsk landsby

Den palestinske landsbyen Nabi Elyas på Vestbredden opplever en stadig økende strøm av israelske kunder i sine butikker, rapporterer nyhetsbyrået Reuters. Etter at militante palestinske grupper startet sin terrorkrig mot Israel høsten 2000 ble det alt for utrygt for israelere å bevege seg inn i palestinske landsbyer. Nå er antallet angrep kraftig redusert, og dermed føler israelere seg igjen komfortable i palestinske handlegater. – Dette viser at vi kan leve i sammen. De som ikke tror det, kan komme hit å se, sier Jalal Khleif, ordføreren i Nabi Elyas. Slakteren Omar Ali forteller at salgte hans tredobler seg i helgene og under jødiske høytider.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart