Israelere shopper i palestinsk landsby

Den palestinske landsbyen Nabi Elyas på Vestbredden opplever en stadig økende strøm av israelske kunder i sine butikker, rapporterer nyhetsbyrået Reuters. Etter at militante palestinske grupper startet sin terrorkrig mot Israel høsten 2000 ble det alt for utrygt for israelere å bevege seg inn i palestinske landsbyer. Nå er antallet angrep kraftig redusert, og dermed føler israelere seg igjen komfortable i palestinske handlegater. – Dette viser at vi kan leve i sammen. De som ikke tror det, kan komme hit å se, sier Jalal Khleif, ordføreren i Nabi Elyas. Slakteren Omar Ali forteller at salgte hans tredobler seg i helgene og under jødiske høytider.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart