Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Uten anerkjennelse av jødisk stat har vi ingenting å snakke om

Moshe Ya’alon har gitt sitt første omfattende intervju etter at han ble strategiminister i Benjamin Netanyahus regjering 31. mars. Til Yaakov Katz i Jerusalem Post sier han mottakelsen som Irans president Mahmoud Ahmadinejad fikk i Geneve minner han om verdens ettergivende holdning til Nazi-Tyskland i 1930-årene. Ya’alon ber stormaktene sette klare tidsfrister og makt bak kravene for å stanse Irans atomprogram, ellers vil Teheran fortsette sin anriking av uran for fullt mens de prøver å trekke ut tiden. Ya’alon understreket flere ganger under intervjuet at de palestinske myndighetene avviser å anerkjenne Israel som en jødisk stat. – Mahmoud Abbas avviste formuleringen "to stater for to folk" på Annapolis-konferansen i november 2007. Abbas godtok kun ordene "to stater", forteller Ya’alon. – Dersom PA ikke anerkjenner Israels som en jødisk stat, har vi ingenting å snakke om, mener Ya’alon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart