Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kritikk fra EU uakseptabel

Dersom ikke EU stanser kritikken av Netanyahu-regjeringen, vil Israel holde EU utenfor den diplomatiske prosessen med palestinske myndigheter, varsler en tjenestemann i det israelske utenriksdepartementet. Rafi Barak, som er visedirektør for Europa-avdelingen i israelsk UD, skal ha kommet med denne advarselen i telefonsamtaler med franske, britiske og tyske representanter de siste dagene, ifølge Ha’aretz. Den israelske regjeringen reagerer særlig på uttalelser som EUs utenrikskommisær Benita Ferrero-Waldner har kommet med. Hun har tatt til orde for å stanse prosessen med å oppgradere forbindelsene mellom EU og Israel så lenge Netanyahu-regjeringen ikke vil forplikte seg på en tostats-løsning med palestinerne. – Vi ønsker at EU skal være en partner [i den diplomatiske prosessen], men det er viktig å holde en moden og hemmelig dialog, og ikke komme med offentlige erklæringer, sier Barak.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart