Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Netanyahu vil trekke IDF ut av Ghajar

Statsminister Benjamin Netanyahu kommer snart til å varsle tilbaketrekning fra den nordlige delen av landsbyen Ghajar på grensen ved Libanon, melder Ha’aretz-journalistene Barak Ravid og Aluf Benn. Ghajar ble annektert av Israel i 1981 og innbyggerne har israelske statsborgerskap. Da FN fastslo den internasjonale grensen mellom Israel og Libanon etter Israels tilbaketrekning i år 2000, ble det klart at grensen gikk tvers gjennom landsbyen. Innbyggerne i det nordlige Ghajar protesterer mot Israels tilbaketrekningsplaner. De ønsker å være en del av Israel. Libanon krever at Israel trekker seg tilbake, og dette kravet har fått støtte fra USA og FNs sikkerhetsråd.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart