Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Soldat ble drept av skudd fra offisers rifle

Sersjant Noam Adim Rechter Levy ble drept under en IDF-operasjon på Vestbredden torsdag i forrige uke. En granskning av hendelsen har avdekket at han ble skutt av våpenet til en israelsk offiser, nestkommanderende i Levys eget kompani. De israelske soldatene var i konfrontasjon med lokale palestinere da hendelsen skjedde. Offiseren var i nærkamp med en palestinsk ungdom da hans våpen ble slått til side og gikk av, og traff Levy i hodet. Generalmajor Gadi Shamni, sjef for IDFs sentralkommando, har nektet offiseren en ny kommandantstilling de neste to årene og bedt om at hendelsen blir oppført på hans rulleblad.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart