Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Syria vil ikke revidere fredsinitiativ

Det blir benektet fra flere ulike hold at de arabiske stater vil revidere det saudi-arabiske fredsinitiativet for å gjøre det mer akseptabelt for Israel. Det var den arabiske London-avisen Al-Quds Al-Arabi som meldte om et slikt revisjonsarbeid onsdag, basert på anonyme palestinske kilder. Det nye initiativet skal blant annet ha innebygd arabisk aksept for kompromissløsninger når det gjelder de palestinske flyktningene, og FN-kontroll av gamlebyen i Jerusalem. Syrias utenriksminister Walid Moallem avviste dette torsdag, og understreket at Damaskus forholder seg til det opprinnelige fredsinitiativet fra 2002 uten endringer. Generalsekretæren for Den arabiske liga, Amr Moussa, har kommet med liknende uttalelser. Arabiske og palestinske ledere fastholder "rett til å vende tilbake" for palestinske flyktninger og millioner av etterkommere, men dette blir avvist av alle de jødiske partiene med representasjon i Knesset. Les mer om problematikken på temasiden Flyktninger i Midtøsten.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart