Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel Beiteinu vil forby markering av «Nakba»

Israel Beiteinu, partiet til Israels utenriksminister Avigdor Lieberman, vil foreslå en lov som forbyr markering av "Nakba" i forbindelse med Israels uavhengighetsdag. "Nakba", som betyr katastrofen på arabisk, er betegnelsen arabere og palestinere bruker på Israels opprettelse og de flere hundre tusen araberne som ble flyktninger i forbindelse med krigshandlingene i 1947 og 1948. – Tanken med lovforslaget er å styrke enheten i staten Israel og innføre forbud mot å markere uavhengighetsdagen som en sørgedag, sier Tal Nahum, talsmann for Israel Beiteinu. Mens jødene feirer sin uavhengighetsdag benytter flere arabiske statsborgere dagen til protestmarkeringer mot sin egen stat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart