Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Obama og Netanyahu sammen i fire timer

Statsminister Benjamin Netanyahus besøk i Det hvite hus varte i over fire timer, ifølge Yedioth Aharonoth. En time og 45 minutt hadde Netanyahu alene sammen med president Barack Obama. Israels statsminister understreker at han ikke brukte betegnelsen "to stater for to folk" i sitt møte med Obama. – Først må vi vite hva en slik stat er, det kan for eksempel bli en Hamas-stat. Hvordan garanterer du at det ikke blir en Hamas-stat? Dette er et grunnleggende spørsmål. Terminologien er viktig, ja, men det grunnleggende er mer viktig. Det er dette vi ønsker å vite, sa Netanyahu til israelske reportere etter besøket. Under en felles pressekonferanse sa Obama at Israel må stanse veksten i bosetninger. I etterkant kommenterte Netanyahu utspillet slik: "[En eventuell stans i bosetningsvekst] må bli realisert gjennom forpliktelser fra begge parter. Israel gikk utover (å stanse bygging) på Gaza-stripen ved å avvikle bosetninger, men i stedet for å avvikle terror, bygde (palestinerne) en terrorinfrastruktur i Gaza." Obama understreket at han går inn for en palestinsk stat. Netanyahu understreket at han ønsker selvstyre for palestinerne. – Vi ønsker ikke å styre palestinerne. Vi ønsker at de skal styre seg selv, sa Netanyahu under pressekonferansen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart