Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Senatorer ber Obama stille krav om terrorstans

– Vi må fortsette å insistere på en absolutt forpliktelse fra palestinerne til stans i terrorvold og til å bygge institusjonene som er nødvendig for en levedyktig palestinsk stat som lever side ved side i fred med den jødiske staten Israel, skriver 76 av 100 amerikanske senatorer i et brev til president Barack Obama. – Jo mer dyktige og ansvarlige de palestinske styrkene blir, jo mer de viser evne til å styre og opprettholde sikkerhet, jo lettere for dem vil det bli å inngå en avtale med Israel, heter det i brevet. Det klare flertallet i Senatet ber også Obama "ta hensyn til den risiko Israel står overfor ved enhver fredsavtale". – Det vil uten tvil være saker som våre to regjeringer ser likt og ulikt på, men USAs vennskap med Israel krever at vi arbeider tett sammen og at vi forplikter oss igjen til vår historiske rolle som en tillitsverdig venn og aktiv mekler, skriver senatorene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart