Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Større avstand mellom Gaza og Ramallah

– Det er vanskelig å ikke bli imponert over den optimisme som Det hvite hus utstråler når det gjelder Midtøsten. Et kort besøk i Ramallah reiser imidlertid spørsmål om grunnlaget for optimismen, skriver Avi Issacharoff i Ha’aretz. Sammensetningen av den nye PA-regjeringen, som ble tatt i ed tirsdag kveld, ødelegger nesten ethvert håp om palestinsk samling, og med det muligheten for at Hamas-regimet på Gaza-stripen kan bli styrtet i nær framtid, mener den israelske journalisten som er ekspert på palestinske saker. – Tostats-løsningen ser ikke mulig ut akkurat nå, og det er ikke bare på grunn av Netanyahu og bosetningene, skriver Issacharoff. For noen måneder siden, etter krigen på Gaza-stripen, valgte PA-statsminister Salam Fayyad å trekke seg for å gjøre plass til en ny palestinsk samlingsregjering. Forhandlingene mellom Fatah og Hamas har imidlertid ikke ført fram. Avstanden mellom Gaza-stripen og Vestbredden blir bare større og større, og nå spøker det også for det planlagte president- og parlamentsvalget i januar 2010. Det hører med til historien at den palestinske regjeringen som ble tatt i ed tirsdag er den trettende på 14 år.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart