Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Stans i bosetninger – uten unntakelser

USAs utenriksminister Hillary Clinton krever stans i utbygging av israelske bosetninger på Vestbredden. – [President Barack Obama] ønsker å se stans i bosetningene – uten unntak for noen bosetninger, utposter eller "naturlig vekst", sa Clinton til reportere i utenriksdepartementet onsdag. – Vi tror det er til beste [for fredsprosessen] at veksten i bosetninger stanser. (…) Dette har vi kommunisert veldig klart. Og vi planlegger å understreke dette punktet, sa Clinton. Israels regjering mener bosetningene på Vestbredden må få ha såkalt "naturlig vekst", at barna som har vokst opp i bosetningene får bosette seg i nærheten av sine foreldre. – Hva som vil skje med de forskjellige bosetningene vil bli avgjort i fredsforhandlinger, men i mellomtiden må normalt liv i bosetningene få fortsette, sier Mark Regev, talsmann for den israelske regjeringen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart