Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Endelig har vi en venn i Det hvite hus

PA-formann Mahmoud Abbas mener USAs president Barack Obama er "ekstremt seriøst" interessert i å løse den israelsk-arabiske konflikt. – For første gang på mange år hører vi nye stemmer fra Det hvite hus. Vi håper at den amerikanske administrasjonen følger opp sine uttalelser med handlinger på bakken, sier en nær medarbeider av Abbas til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – Alle vet at USA er det eneste landet i verden som kan tvinge sin vilje på Israel. Obama har virkemidlene og makten til å tvinge Israel til å trekke seg tilbake til 1967-grensene, inkludert Jerusalem, og å avvikle alle de jødiske bosetningene, legger han til. Et medlem av selvstyremyndighetenes regjering sier han ser på uenighetene mellom Obama-administrasjonen og Netanyahus regjering med "stor tilfredshet". – Det ser ut som om vi endelig har en venn i Det hvite hus som er sympatisk til arabernes sak. President Abbas kom tilbake fra Washington med en god følelse, og vi tror det er rom for optimisme, sier ministeren.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart