Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel vil ikke stanse vekst i bosetninger

Statsminister Benjamin Netanyahu hadde et fire timer langt møte med USAs Midtøsten-utsending George Mitchell tirsdag kveld, halvparten av tiden på tomannshånd. – Møtet var "vennlig og positivt, og omfattet en hel rekke saker som står på agendaen", melder statsministerens kontor. Netanyahu gjentok, ifølge Herb Keinon i Jerusalem Post, at Israel ikke vil gjennomføre en full stans i byggeaktivitet i bosetninger. – Uenighetene mellom oss er ikke uenigheter mellom fiender. USA og Israel er og vil fortsatt være nære allierte og venner, sa Mitchell i forkant av møtet. – Møtene [jeg har med israelske ledere] er diskusjoner blant venner som deler felles mål: Fred, sikkerhet og velstand for alle folkene i regionen, la Mitchell til. De neste dagene skal Mitchell besøke Ramallah, Beirut og Damaskus.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart