Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Skuddveksling mellom Fatah og Hamas

En person skal ha blitt drept i en skuddveksling mellom Fatah-kontrollerte sikkerhetsstyrker og Hamas-medlemmer i Kalkilya torsdag. Sikkerhetsstyrkene kom til området for å arrestere en ettersøkt Hamas-mann. Onsdag oppfordret den militære fløyen i Hamas, Izzadin Kassam, alle sine medlemmer til å skyte mot palestinske politimenn som prøver å arrestere dem. På søndag ble tre palestinske politimenn drept da de prøvde å arrestere to Hamas-menn i Kalkilya. Muhammad Samman og Muhammad Yassin brukte en kvinne som menneskelig skjold da politiet kom. Politimennene ble drept da kvinnen kastet en håndgranat mot dem. Kvinnen selv ble alvorlig skadet og kvinnens mann ble drept i den flere timer lange trefningen. I Tulkarm skal PA-styrker ha arrestert mer enn 30 Hamas-tilhengere i løpet av de siste to døgnene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart