Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hele Israel i tilfluktsrom

Luftvernsirener ble utløst over hele Israel kl. 11.00 lokal tid tirsdag formiddag, som en del av en nasjonal kriseberedskapsøvelse. De som ikke har hatt strengt nødvendige arbeidsoppgaver er blitt oppfordret til å gå til nærmeste tilfluktsrom eller sikret rom i eget hus. – Alle innbyggerne i Israel må vite at hvor som helst i landet, når som helst, kan det oppstå en krise, og man må vite hvordan man skal opptre, sier viseforsvarsminister Matan Vilnai. Øvelsen "Vendepunkt 3" har allerede pågått i to dager. Det er simulert rakettangrep med kjemiske og konvensjonelle stridshoder mot flere mål i Israel, i tillegg til flere terrorangrep.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart