Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Netanyahu avslørte palestinerne

Strategiminister Moshe Ya’alon mener Benjamin Netanyahu avslørte palestinernes motvilje mot den jødiske staten i sin tale på Bar-Ilan universitetet. – Palestinerne har reagert med avvisning [på fredstilbud] og krig, sier Ya’alon. Han mener Israel kan leve med en palestinsk stat dersom den kan bli etablert på de betingelsene som ble presentert av Netanyahu. Andre Likud-politikere er av en annen oppfatning. Knesset-medlem Danny Danon og statssekretær Ayoub Kara varsler at de vil fortsette lobbyvirksomhet internt i Likud mot opprettelsen av en palestinsk stat. – Netanyahus aksept av en palestinsk stat "var en unødvendig setning i en brilliant tale. Det går imot Likud-plattformen og vi vil arbeide i Knesset-gruppen og sentralkomiteen for å sørge for at det ikke blir gjennomført", sier Danon. Han regnes som en av Likuds mest høyreorienterte Knesset-medlemmer. Uri Orbach fra Habayit Hayehudi sier partiet må vurdere sine neste politiske skritt etter "de farlige implikasjonene av Netanyahus tale og hans støtte til etableringen av en palestinsk stat".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart