Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Støtte fra Kadima

Støtte fra Kadima Knesset-medlemmer fra det største opposisjonspartiet Kadima roser Benjamin Netanyahu for sin tale. – Jeg mener talen brøt tabuer. I dag kan vi si det åpent. De fleste israelere både til høyre, venstre og i sentrum forstår at løsningen på å bevare Israel som en jødisk stat vil bare komme med å etablere en palestinsk stat, sier Knesset-medlem Otniel Schneller. Han betegner Netanyahus uttalelser når det gjelder bosetninger var "ansvarlige og alvorlige". Kadima-politikeren lover støtte til Netanyahus politikk fra opposisjonen, "og dersom sammensetningen av regjeringen endrer seg, må vi revurdere vårt forhold til regjeringen". Med dette varsler Schneller at Kadima kan komme til å gå med i regjeringskoalisjonene dersom høyreorienterte partier i Netanyahus nåværende koalisjon bryter ut. Kadima-partiet har 28 representanter i Knesset.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart