Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel planlegger ikke å bombe Iran

– Vi har ikke planer om å bombe Iran, sa Israels utenriksminister Avigdor Lieberman under et besøk i Moskva onsdag. Lieberman mener Irans naboland og hele det internasjonale samfunnet har grunn til å være bekymret over Irans atomprogram, men signaliserte at disse landene ikke kan vente at Israel løser problemet for dem. – Vi trenger ikke å gjøre det. Israel er et sterkt land. Vi kan beskytte oss selv. Men verden må forstå at Irans medlemskap i atomklubben vil sette i gang et våpenkappløp, et vilt jag etter ukonvensjonelle våpen over hele Midtøsten som er en trussel mot hele verdensfreden, en utfordring for hele det internasjonale samfunnet. Vi ønsker ikke at en globalt problem skal bli løst med våre hender, utdypet Lieberman. Statsminister Benjamin Netanyahu har gjentatte ganger sagt at Iran ikke må få lov til å utvikle atomvåpen, og han har avvist å utelukke bruk av makt for å stanse atomprogrammet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart