Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Obama glemte at palestinerne ikke har oppgitt terror

Fra israelsk høyreside kommer det kraftig kritikk mot talen som USAs president Barack Obama holdt i Kairo i dag. – Obama ignorerte det faktum at palestinerne ikke har stanset med terror, sier Daniel Herschkowitz, leder for høyrepartiet Habayit Hayehudi. – Israels regjering er ikke Amerikas lakei. Forholdet til amerikanerne er basert på vennskap og ikke underordnelse, og derfor må Israel fortelle Obama at å stanse naturlig vekst i bosetningene er en rød linje, legger Herschkowitz til. – Det er på tide at Netanyahu, slik som [tidligere statsministre] Menachem Begin og Yitzhak Shamir, står opp som en stolt høyrefløy-leder og avviser den manipulerte versjonen av historien som Obama prøvde å diktere i dag, sier bosetterrådet i Samaria og Benjamin i en pressemelding.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart