Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

22 år gammel palestinsk kvinne dømt til livsvarig straffearbeid

Taghreed (22) ble mandag dømt til livsvarig straffearbeid for å gi informasjon til israelske myndigheter. Taghreed fortalte i militærdomstolen i Jenin at hun hadde blitt informant etter at hun brøt ut av prostitusjon som hennes ex-mann hadde tvunget henne inn i. En palestinske menneskerettighetsorganisasjon sier minst 35 palestinere er dømt til døden for samarbeid med Israel siden PA ble opprettet i 1994. 17 informanter, både noen som allerede var dømt og noen som ventet på rettssak, ble henrettet under krigen mellom Israel og Hamas på Gaza-stripen i januar. I løpet av de siste årene har domstoler på Vestbredden dømt syv personer skyldig for samarbeid med Israel. Taghreed var den eneste av disse som ikke fikk dødsdom, skriver nyhetsbyrået AP. Under de to palestinske intifadaene ble palestinere mistenkt for samarbeid med Israel ofte henrettet uten lov og dom av ulike terrorgrupper.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart