Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu vil ikke bøye seg for amerikansk press

Statsminister Benjamin Netanyahu vil ikke akseptere Washingtons krav om å stanse naturlig vekst i de israelske bosetningene på Vestbredden. – Vi vil ikke bygge nye bosetninger. Vi ønsker å avvikle ulovlige utposter. Det er fornuftige krav og ufornuftige krav. Skjebnen til bosetningene vil bli avgjort i en endelig sluttstatus-avtale, sa Netanyahu i sitt første møte med Knessets utenriks- og forsvarskomite tirsdag. Netanyahu gjorde det klart at kravet om full stans i bosetningsvekst er et ufornuftig krav. Den israelske regjeringen ønsker å tillate såkalt "naturlig vekst" i eksisterende bosetninger. Statsministeren fortalte Knesset-representantene om sitt møte med USAs president Barack Obama. – Vi var enige om faren for at Iran skal få atomvåpen og vår rett til selvforsvar til enhver tid, sa Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart