Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Netanyahu vil ikke ha internasjonale styrker

For en drøy uke siden etterlyste statsminister Benjamin Netanyahu internasjonale garantier for at en framtidig palestinsk stat vil være demilitarisert. Det betyr ikke at han ønsker internasjonale styrker på Vestbredden, klargjorde statsministeren søndag. – Vi trenger effektive tiltak for å sikre demilitarisering. De vi allerede har i Libanon og Gaza er ikke effektive, sa Netanyahu i regjeringsmøtet. I Sør-Libanon har FN utplassert en større internasjonal styrke, uten at det har hindret at Hizbollah har bygget seg opp igjen i området etter krigen sommeren 2006. På grensen mellom Egypt og Gaza-stripen strømmer våpen inn til Hamas-regimet. Finansminister Yuval Steinitz understreket at en demilitarisert palestinsk stat også betyr at Gaza-stripen må demilitariseres. Netanyahu klargjorde at han er klar til å møte palestinske ledere når som helst til forhandlinger, uten forhåndsbetingelser.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart