Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Sikkerhetsminister besøkte Tempelplassen

Israels sikkerhetsminister Yitzhak Aharonovitch besøkte Tempelplassen tirsdag. Waqf, den muslimske organisasjonen som administrerer islams helligdommer i området, fordømmer besøket og hevder det ikke var koordinert med dem på forhånd. – Besøket er en "farlig, patetisk provokasjon", i stemmer Knesset-medlem Taleb A-Sanaa fra United Arab List. – Aharonovitch er ikke velkommen i Al-Aqsa moskeen. Hans hensikt var å provosere muslimene og forsøke å vise dem hvem som har kontrollen, hevder A-Sanaa. Tal Harel, som er mediarådgiver for Aharonovitch, sier besøket var et rutinebesøk på omkring to timer. Sikkerhetsministeren fikk en orientering av sikkerhetsstyrkene som har ansvar i området. Han ble fulgt av Israels øverste politisjef David Cohen og sjef for Jerusalem-politiet Aharon Franco. Harel sier besøket var koordinert med Waqf, og at representanter fra Waqf fulgte det israelske regjeringsmedlemmet dem rundt på området. – De som ønsker å skape provokasjoner vil skape dem, uavhengig av besøket på Tempelplassen, sier Harel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart