Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Stanset terrorangrep mot sykehus i siste liten

Ali Abed (25), en israelsk araber som bor i Kalkilya, er dømt til fem og et halvt års fengsel av en israelsk militærdomstol for forsøk på å detonere en bilbombe utenfor Beilinson-sykehuset i Petah Tikvah. Abed kjørte utenfor sykehuset med en bil lastet med flere hundre kilos eksplosiver og splinter tre forskjellige ganger i 2007. Hver gang snudde han i siste liten. I 2006 ble Abed rekruttert av Hamas. Siden han har israelsk ID-kort kunne han bevege seg fritt rundt i Israel. Hamas utpekte sykehuset i Petah Tikvah som hans terrormål. Før Abed dro avgårde ble han filmet mens han sa sin siste hilsen med et pannebånd fra Hamas rundt hodet. 8. mars 2007 stanset han for første gang utenfor sykehuset, på en bussholdeplass full av folk. Abed utløste ikke eksplosivene. – Jeg ville ikke drepe barn, har han forklart til israelske etterforskere. Hamas presset fortsatt på, og Abed dro tilbake til sykehuset både 11. og 12. mars, men også disse gangene stanset han i siste liten. Noen få dager senere eksploderte bilen i Kalkilya. Abed hevdet den var "truffet av lynnedslag". De israelske dommerne ble overbevist om at Abed angrer på sine handlinger, og derfor fikk han en så relativt kort dom. Abed hevdet Hamas presset ham til å gjennomføre terrorangrepet. – Det de sa var som en sprøyte med bedøvelsesmiddel. De leker med en manns sjel og forstand, sa Abed under rettssaken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart