Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Haim Ramon trekker seg fra Knesset

Haim Ramon (bildet) leverer sin oppsigelse fra Knesset mandag ettermiddag. Onsdag holder Kadima-politikeren sin siste tale, like før oppsigelsen trer i kraft. Ramon går over i jobb hos en av Israels ledende entreprenører, men kommer fortsatt til å ha en fot inne i politikken som leder av styret til Kadima. På 1990-tallet var Ramon en av de unge kandidatene som lå an til å følge etter Yitzhak Rabin og Shimon Peres som leder av Arbeiderpartiet. Ramon nådde aldri opp, det nærmeste han kom til å bli partileder var i 2002 – da han fikk 7 prosent av stemmene i partiledervalget. I januar 2006 meldte Ramon overgang fra Ap til Kadima. I august 2006 måtte han gå av som justisminister etter at han gav en kvinnelig soldat et uønsket kyss på munnen én måned tidligere. I januar 2007 ble han dømt til 120 timers samfunnstjenste for seksuell trakassering. I juli 2007 vendte Ramon tilbake til Ehud Olmerts regjering. Ramon blir erstattet i Kadimas Knesset-gruppe av Yulia Shamalov-Berkovich, en russisk-språklig innvandrer som flyttet til Israel i 1979.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart