Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Delt oppfatning i toppledelsen

Sikkerhetsutvalget i den israelske regjering var samlet to ganger i løpet av de siste 24 timene før forsvarsminister Ehud Barak dro til USA. I løpet av samtalene skal de seks medlemmene i utvalget delt seg i to forskjellige leirer når det gjelder strategien overfor det amerikanske kravet om stans i bosetningsvekst. Statsminister Benjamin Netanyahu, etterretningsminister Dan Meridor og forsvarsminister Ehud Barak skal være interessert i et kompromiss, for eksempel en byggestans for nye prosjekter for en kortere periode. Målet med et slikt kompromiss skal være å omgå palestinernes unnskyldning om å ikke starte forhandlinger fordi Israel fortsetter å bygge i bosetninger. Utenriksminister Avigdor Lieberman, minister uten portefølje Bennie Begin og strategiminister Moshe Ya’alon mener det vil være feil av Israel å stanse bygging i bosetningsblokker som sannsynligvis vil forbli under israelsk kontroll i en framtidig avtale.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart