Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Abbas vil ikke akseptere en jødisk stat

PA-formann Mahmoud Abbas sier han nekter å anerkjenne Israel som en jødisk stat. Talen ble sendt på de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle tv-stasjon 27. april 2009.
(Se flere nye videoklipp med norsk tekst fra MIFF og PMW.) – Link

(Abbas vil ikke akseptere en jødisk statPA-formann Mahmoud Abbas sier han nekter å anerkjenne Israel som en jødisk stat. Talen ble sendt på de palestinske selvstyremyndighetenes offisielle tv-stasjon 27. april 2009.Se flere nye videoklipp med norsk tekst fra MIFF og PMW.Netanyahu mer populær enn LivniStatsminister Benjamin Netanyahu (Likud) har ledet sin andre regjering i hundre dager i neste uke. Hittil ser israelerne ut til å være relativt fornøyde, ifølge en fersk meningsmåling publisert av Ha’aretz.På spørsmål om hvem som var best egnet til å være statsminister, svarer 52 prosent Netanyahu og kun 34 prosent opposisjonsleder Tzipi Livni (Kadima). 49 prosent sier de er fornøyd med jobben Netanyahu gjør som statsminister, en økning på fem prosentpoeng fra en undersøkelse i midten av juni.)

Netanyahu mer populær enn Livni
Statsminister Benjamin Netanyahu (Likud) har ledet sin andre regjering i hundre dager i neste uke. Hittil ser israelerne ut til å være relativt fornøyde, ifølge en fersk meningsmåling publisert av Ha’aretz.
På spørsmål om hvem som var best egnet til å være statsminister, svarer 52 prosent Netanyahu og kun 34 prosent opposisjonsleder Tzipi Livni (Kadima). 49 prosent sier de er fornøyd med jobben Netanyahu gjør som statsminister, en økning på fem prosentpoeng fra en undersøkelse i midten av juni.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart