Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Soldat som kom med anklager «var ikke i felten»

Oberst Avi Peled, sjef for Golani-brigaden, avviser bestemt at IDF brukte palestinere som menneskelige skjold under Operasjon Støpt Bly i januar. – Ikke på noe tidspunkt ble noen sivile brukt som menneskelige skjold. Vi sendte aldri noen foran oss til noe sted, sier Peled. – Det var et tilfelle hvor en sivil spurte om han kunne gå inn i huset sitt først for å beskytte de som måtte være der og unngå at vi ødela huset hans. Han spurte om han kunne gå inn først for å be dem som var i huset om å komme seg ut, slik at de ikke skulle bli skadet. Avdelingssjefen personlig gav ham denne tillatelsen. (…) Ingen pekte et våpen mot palestineren, og han gikk ikke inn foran soldatene, legger Peled til. Obersten kritiserer også soldaten som har anklaget IDF for bruk av palestinere som menneskelige skjold under Gaza-konflikten gjennom organisasjonen Breaking the Silence. – Denne soldaten deltok ikke i felten, og gjengir bare ting han har hørt [fra andre], sier Peled.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart