Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ultraortodokse i opprør

Grupper av unge ultraortodokse menn fortsetter sine herjinger i Jerusalem. Flere personer har kommet til skade under steinkasting fra aktivistene det siste døgnet, og det er registrert skader på flere eiendommer og biler. En av de skadde er ansatt i kommuen. Han skal ha blitt utsatt for et målrettet angrep fordi aktivistene gjenkjente hans uniform. Den siste voldsbølgen fra de ultraortodokse startet etter at israelske myndigheter arresterte en ultraortodoks kvinne denne uken. Myndighetene mener hun har sulteforet sin tre år gamle sønn, og at hans liv er truet. Ultraortokse kilder hevder gutten led av kreft, og at det var grunnen til hans elendige helsetilstand. Treåringen, som kun veier syv kilo, ligger på sykehus og tilstanden er alvorlig Som et resultat av de voldelige protestene har ordføreren i Jerusalem besluttet å innstille alle kommunale tjenster til de ultraortokse nabolagene Geula og Mea Shearim.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart