Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF frykter oppflamming ved nordgrensen

Flere israelske forsvarstopper frykter en konfrontasjon ved grensen mot Libanon i løpet av nærmeste framtid, rapporterer Amos Harel i Ha’aretz. Spenningen i området har økt i det siste, spesielt etter at et av Hizbollahs lagerhus for Katyusha-raketter eksploderte for omlag to uker siden. Eksplosjonen avslørte at Hizbollah fortsatt lagrer raketter sør for Litani-elven, i strid med FN-resolusjon 1701 som markerte slutten på Den andre Libanon-krigen i 2006. Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah har nylig hevdet at Israel planlegger å angripe Libanon igjen i løpet av året. Libanesiske myndigheter hevder eksplosjonen for omlag to uker siden var forårsaket av ammunisjon som israelske styrker hadde lagt igjen i bygningen under krigen for tre år siden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart