Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel ber om opplysninger om Guy Hever

Siden 1997 har den israelske soldaten Guy Hever vært savnet, etter at han forsvant sporløst fra en militærleir på Golan-høyden. I den senere tid har den israelske regjering gjort diplomatiske framstøt for å prøve å få informasjon om soldaten fra syriske myndigheter. Jerusalem har benyttet den russiske utenriksminister Sergei Lavrov som mellommann i kontakten med Damaskus. Israel har også bedt medlemmer av FNs sikkerhetsråd om å ta opp saken med Syria. – Israel har ingen ny informasjon om Guy Hevers skjebne. Det har heller ikke kommet noen indikasjoner på at han er i Syria. Like fullt er Israels henvendelse til Damaskus et klart skifte i Israels politikk, skriver Barak Ravid, journalist i Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart