Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen soldat ble kidnappet

Torsdag ettermiddag gikk det rykter i Israel om at en israelsk soldat var kidnappet i nærheten av Ben Gurion internasjonale flyplass. Store politistyrker ble satt inn og veisperringer i området skapte store trafikkforsinkelser. De israelske forsvarsstyrkene kunne senere melde at ingen av deres soldater er savnet. – Kidnappingsryktet oppstod etter at en kvinnelig soldat meldte at hun hadde sett en soldat som ble tvunget med makt inn i et kjøretøy, forklarer talsmannskontoret i IDF. Omtrent på samme tid meldte en palestinsk gruppe, "Al-Quds hæren", at de hadde kidnappet en israelsk soldat. Det viste seg å ikke være hold i noen av disse meldingene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart