Ingen soldat ble kidnappet

Torsdag ettermiddag gikk det rykter i Israel om at en israelsk soldat var kidnappet i nærheten av Ben Gurion internasjonale flyplass. Store politistyrker ble satt inn og veisperringer i området skapte store trafikkforsinkelser. De israelske forsvarsstyrkene kunne senere melde at ingen av deres soldater er savnet. – Kidnappingsryktet oppstod etter at en kvinnelig soldat meldte at hun hadde sett en soldat som ble tvunget med makt inn i et kjøretøy, forklarer talsmannskontoret i IDF. Omtrent på samme tid meldte en palestinsk gruppe, "Al-Quds hæren", at de hadde kidnappet en israelsk soldat. Det viste seg å ikke være hold i noen av disse meldingene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart