Oman og Qatar vil fornye kontakt med Israel

USA skal ha fått Gulf-statene Oman og Qatar med på å fornye kontakten med Israel dersom Netanyahus regjering går med på en midlertidig byggestans på Vestbredden, ifølge Ha’aretz. USA har også prøvd å legge press på Saudi-Arabia for å gjennomføre normaliserings-tiltak med Israel, uten foreløpig å lykkes. Israels ambassade i Oman ble stengt i 2001, etter utbruddet av den andre intifada. Qatar hadde et israelsk representasjonskontor, men det ble stengt under Gaza-operasjonen i vinter. Onsdag 26. august skal statsminister Benjamin Netanyahu møte USAs Midtøsten-utsending George Mitchell. Netanyahu ønsker å komme fram til en avtale med Det hvite hus omkring bosetninger innen FNs generalforsamling 22. september.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart