Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Oman og Qatar vil fornye kontakt med Israel

USA skal ha fått Gulf-statene Oman og Qatar med på å fornye kontakten med Israel dersom Netanyahus regjering går med på en midlertidig byggestans på Vestbredden, ifølge Ha’aretz. USA har også prøvd å legge press på Saudi-Arabia for å gjennomføre normaliserings-tiltak med Israel, uten foreløpig å lykkes. Israels ambassade i Oman ble stengt i 2001, etter utbruddet av den andre intifada. Qatar hadde et israelsk representasjonskontor, men det ble stengt under Gaza-operasjonen i vinter. Onsdag 26. august skal statsminister Benjamin Netanyahu møte USAs Midtøsten-utsending George Mitchell. Netanyahu ønsker å komme fram til en avtale med Det hvite hus omkring bosetninger innen FNs generalforsamling 22. september.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart