Vi har ikke noe med hvordan Israel definerer seg selv

Statsminister i de palestinske selvstyremyndighetene, Salam Fayyad, avviser kravet fra den israelske regjering om at palestinerne anerkjenner Israel som en jødisk stat. – Israels karakter er Israels sak og ingen andres, sier Fayyad til Ha’aretz. – Israel kan karakterisere seg selv som de vil. Hvorfor komme med dette nå? Hvorfor vil dere avklare det nå, når vi ikke har avklart noe annet? spør Fayyad retorisk. Palestinernes krav om full "rett til å vende tilbake" for palestinske flyktninger og deres millioner av etterkommere, vil, dersom det får gjennomslag, være en trussel for Israels jødiske identitet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart