Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Normalisering først etter fredsavtale

Arabiske stater vil ikke anerkjenne Israel eller opprette normale forbindelser med landet før etter en rettferdig og omfattende fredsavtale for Midtøsten er på plass, signaliserte Egypts president Hosni Mubarak på mandag. – Jeg gjorde klart for president Obama i Kairo at det arabiske initiativet tilbyr anerkjennelse av Israel og normalisering med landet etter, og ikke før, det er oppnådd en rettferdig og omfattende fred, sier Mubarak til den arabiske avisen al-Ahram. – Jeg sa til ham at noen arabiske stater som hadde handelskontorer med Israel kunne vurdere å gjenåpne disse dersom Israel stanser bygging i bosetninger og gjenopptar slutt-status forhandlinger med de palestinske selvstyremyndighetene fra det punkt hvor de stanset under Olmerts regjering, legger Mubarak til. I intervjuet avviser Mubarak også tanken om en amerikansk "atomparaply" for å demme opp for Irans atomvåpenprogram. Egypt vil ikke bli med på dette, fordi landet ikke vil åpne for utenlandske styrker på eget territorium. Han avviser det også fordi en "atomparaply" vil være en indirekte aksept av stater med atomvåpenkapasitet i Midtøsten, enten det er Israel eller Iran. Mubarak har tidligere i sommer røpt hva han ser som en del av en "rettferdig fred". Der er det ikke plass for noen jødisk stat.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart