Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Soldat stjal kredittkortopplysninger fra forsvarssjefen

Den israelske forsvarssjefen Gabi Ashkenazi er blitt offer for en utro tjener blant de vernepliktige soldatene som inngår i generalstabens vaktstyrke. I april og juli skal soldaten ha stjålet to M-16 rifler fra militærbasen. Han har også tatt et tredje utstillingsvåpen fra forsvarssjefens eget kontor. Da militærpolitiet avdekket tyveriene, gjennomsøkte de også soldatens mobiltelefon. Der fant de bilde av forsvarssjefens kredittkort. Det viste at soldaten hadde videresendt opplysningene til en kriminell israelsk araber som han skyldte penger. Araberen rakk å heve over tre tusen kroner på kortet i en butikk hvor han selv var ansatt. Militærpolitiets etterforskning har avdekket at soldaten tidligere har vært involvert i slossing og en knivstikking. Han skal også ha opparbeidet seg gjeld til kriminelle. Nyheten om at kredittkortopplysninger til en "veldig, veldig høytstående offiser" var blitt misbrukt kom ut i israelske medier på torsdag. I tre døgn holdt militærsensuren tilbake navnet på offiseren som var blitt offer for tyveriet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart